Avainsana: karsinta

”Kun olet huonoista toiseksi vähiten huonoin…”

… kyseisellä lauseella eräs valmentaja kommentoi viime kevään kuntoani muutama viikko sitten keskustelumme yhteydessä. Oli ehkä vähän karrikoidusti sanottu :). Ja onko se sitten niin huonoa jos vuosi vuodelta on kuitenkin kunto lavalla parempi? Mutta tämä lause tuli siis mieleeni huomatessani sunnuntaina käydyn Lappeenrannan NFE karsintojen osallistuja määrät. Eikä nyt ole tarkoitus arvostella ketään, tuli vain mieleeni niinkuin monen muunkin … Lue lisää »

NFE karsinta Tampere

Sateisen syksyistä maanantaita. Perjantaina starttasin pösön :) kohti Tamperetta ja illalla ehdittiin jutella vähän tyttöjenkin juttuja, menee aika niin nopeasti että tuntuu kaiken tämän hässäkän keskellä jäävän välillä liian vähän aikaa ystäville. Kiitos Tainalle yöpaikasta! Lauantai vierähti aamusta asti Tampere talolla ja iltapäivästä lavan takana huoltohommissa.

Aamupäivästä lauantaina tarjottiin taas päivän mielenkiintoisin kokonaisuus, miehet ja naisten fitness fysiikka. WPD n … Lue lisää »

NFE karsinta Jyväskylä

Olen siinä mielessä oikeutetussa asemassa, että pääsen seuraamaan tänäkin syksynä Nordic Fitness Expoon kilpailijoiden valmaistautumista todella läheltä, joskus jopa liiankin :). Nordic Fitness Expo on Suomessa suurin Fitness alan tapahtuma (maailman suurimman Fitness- ja Kehonrakennnusliiton IFBB:n järjestämä). Lauantaina järjestettävän Nordic Pro ammattilaiskilpailun voittajat nappaavat suoraan lipun ensi vuodelle Olympiaan, sekä Nicole Wilkins Fitness Championships amatöörikilpailun voittajat itselleen ammattilaiskortin. Näin on … Lue lisää »