Jännitystä, kevyttä penkkiä ja kulttuurimatkailua!

Huhhuh, kun alkaa tosiaan jännittämään. Suurin osa kilpailijoista alkaa olla jo suoraan sanoen niin pihalla, ettei kukaan heistä edes osaa enään jännittää. Mutta huoltojoukot ja läheiset, saan  jo ajatuksesta kylmät väreet kun mietin sitä hetkeä, läheinen on siellä lavalla. Nyt varsinkin kun tiedän että kilpailu tulee olemaan kovaa! Jokaisessa miesten kehonrakennusarjassa on kovia nimiä ja sitäkin kovempia kuntoja, suomenmestaruus ei kenellekkään heistä tule itsestäänselvyytenä. Naisten puolella ja muissa sarjoissa on osallistujia niin paljon, mutta ei ketään henk.koht. suosikkia, no tottakai yksi. Nooralla on kuntokin ensikertalaiseksi sitä luokkaa, että se tuskin jää keneltäkään huomaamatta.

Jälkipuinti käydäänkin sitten kisojen jälkeen, arvostelu ja puolustelu alkaa aina. Muistan itsekkin vielä kuinka se yhden pisteen ero keväällä voittoon ja EM paikkaan minua otti päähän, vaikka näin jälkikäteen ajatteen että se oli sittenkin hyvä asia, voitto meni oikeaan osoitteeseen. Olisin ollut silloin todella valmis kirimään vielä kuntoa ja halunnut ehdottomasti lähteä kansainväliselle lavalle, mutta kuten liitto asian ilmaisi – se yksi piste tosiaan erotti voitosta ja paikasta. Toivottavasti naisten fysiikkaankin saadaan selkeä linjaus joku päivä. Asiaan palatakseni, kyseessä on arvostelulaji ja arvostelu täytyy kestää lavan ulkopuolellakin, usein ne arvostelijat on vain niitä kenellä ei ole mitään tietoa mitä sinne lavalle nousemiseen vaaditaan. Ja kun elämme kokonaisuudessaan hyvin kateellisessa yhteiskunnassa, ei osata oikein olla onnellisia toisen puolesta, se kun ei ole keneltäkään muulta pois.

kuva 1Tiistaina käytiin ihanan Lauran kanssa ottamassa aamun takareisi-pakara jumpat Solanassa Hakaniemessä jo kukolaulun aikaan, tässä vaan nähtiin se että meni ihan höpöttelyksi koko jumppa kun siitä on niin aikaa kun ollaan viimeksi nähty, onneksi korjataan tilanne jo viikonloppuna :). Siitä suoraan kaunistautumaan naapuriin eli AK Naistudiolle kynsihuoltoon. Airi loihtii kyllä niin upeita luonnoksia, eikä tarvitse tuntitolkulla olla paikoillaan. Aina välillä hirvitellään kynsieni pituutta, vaikka rämmin tuolla metsässä ja painelen menemään salilla on kynnet aina ehjät – kertoo jonkin verran mielestäni myös laadusta. Halvin on harvoin se paras lopputulos. Illalla vielä päälle oma RVP tunti, niin sai jalat ihan riittämiin kyytiä tälle viikolle.

Keskiviikolle olinkin varannut toiselle osapuolelle ajan kisatukan laittoon. Next Centuryyn Kallioon ja kuten epäilin oli paikka suoraan jostain 80 luvun jenkkileffasta, sellainen tummaihoisten miesten parturi-kampaamo :). Kunnon jenkkiräppiä cd soittimesta, porukkaa oli enemmän kuin laki sallii hengailemassa ja yksi tekee töitä :). Siinä sitä vaihdeltiin ajatuksia niin suomeksi kuin englanniksi. Mutta kuinka hienoa katsoa sitä kädentaitoa, arvostan! Kuin olisi kulttuurimatkalla käynyt.

Jalka tai pikemmin varvas elää vielä hieman omaa elämäänsä, muuten treenit kulkee todella hyvin vaikka tämä loppuviikko saakin jäädä vajaaksi sen suhteen. Keskiviikkona otin muutaman sarjan penkkiä, sellaisilla toistoilla ja painoille, ettei kesällä Raumallakaan kulkenut näin hyvin :).  Kehitystä on siis ehkä tapahtunut.kuva-8

Viikonlopun aijon Lahdessa nauttia olosta ja eämästä, syödä ihan kaikella antaumuksella hotellin aamupalalla ja unohtaa oman fitness elämän :), sitä on varmaan ihan riittävä annos muutenkin luvassa. En siis pakkaa yhtään purkkia ja purnukkaa mukaan. Muutenkin saadaan auto tupaten täyteen – vähän mua hirvittää miten mahdutaan, mutta onneksi tuo pikku pösöö on aikamoinen tila ihme :), plään B auton suhteen kun ei ihan ehtinyt tälle viikonlopulle.

Mahtavaa loppu viikkoa, isot tsempit kaikille kilpailijoille – oli sijoitus mikä tahansa, on aina hatunnoston arvoinen suoritus nousta lavalle asti!

Kuva: Mike Síren photography – Kari Tarvainen Jyväskylän NFE karsinta 2014 ja lupaan, että tuo kunto on kovempi nyt kuin koskaan ;).

Yksi vastaus artikkeliin ”Jännitystä, kevyttä penkkiä ja kulttuurimatkailua!”

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *