Kiirettä, liikaa fitnesstä sekä joulu(apua).

Huh, miten onnistunkin aina kehittämään itselleni kiireen. Tosin pieni stressi ja kiire pitää virkeänä :). Viime päivityksestä vierähtänyt useampi viikko ja siihen on syynsä, liikaa fitnesstä minun makuuni. Kaiken sen hypetyksen keskellä mietin kuinka fitnesstä omakin elämä on ollut, joka saralla – ei ole enään tai ainakin sen luonne on muuttunut. Treenaan edelleen kovaa – toivottavasti kovempaa kuin koskaan ennen, syön ruokavalion mukaisesti, tavoitteet on mielessä. Nyt vaan elämässä on niin paljon muutakin tai ainakaan sitä fitnesstä ei jaksa toitottaa joka tuutista – ehkä mä alan tulemaan vanhaksi (kuitenkaan kolmenkympin kriisiä ei havaittavissa, vielä). Nautin ja motivoidun kehittymisestä, kuitenkin ymmärtäneenä että sen voin tehdä myös hissunkissun.

Isänpäivän kakku, meni parempiin suihin - ei mun.
Isänpäivän kakku, meni parempiin suihin – ei mun.

Parisen viikkoa sitten autokin ehti irtisanoa sopimuksen kesken ajon moottoritiellä. En ymmärrä miten ne kaikki voi hajota juuri silloin kun minä ajan… Nyt kuitenkin oli ulkovaatteet päällä ja ruoka mukana, joten mikäs siinä moottoritien varressa oli hinausautoa odotella. Jäähdyttimen nesteet vuotanut öljyn sekaan ja sieltä mennyt mootoriin eli käynyt hetken vedellä – moottori entinen. Nyt miehet lukiessaa miettiin, että miten voi olla mahdollista… puolustuksena – se olisi voinut hajota milloin vain ja missä vain, ilman mitään ennakkovaroitusta. Uudet sisuskalut siis konepellin alle. Luojan kiitos, auto niin uusi että takuu voimassa.

Gluteeniton - maidoton makaronilaatikko
Gluteeniton – maidoton makaronilaatikko

Isänpäivä oli ja meni. Tuli kokkailtua ja leivottua. Nopea Kouvolan reissukin ehdittiin tekemään. Joulu saapuu ja voi sitä krääsän määrää kaupoissa, hih. En paljon joulusta stressaile, enemmänkin se on lasten juhla ja kun niitä omia ei vielä ole (eikä hetkeen varmasti tule). Meillä on suvussa ollut tapana muistaa lapsia lahjoilla, ei niinkään aikuisia. Aamulypsyn innoittamana päätinkin tänä vuonna tekeväni jotain hyvää, eikä kohdetta paljon tarvitse miettiä —–> Jouluapua! Näille perheille varmasti pienikin apua on iso asia.

Kaiken tuon pienen vastoinkäymisen (jos nyt niin voi edes sanoa) seurauksena on paljon hyvääkin tapahtunut ja tapahtumassa. Koulu edistyy, työharjoittelu aloitettu, uusia työkuvioita viritteillä sekä löysin uuden ”kotisalin” itselleni. Sen luulisi kattavan minunkin vaativan mieleni sekä kaiken lisäksi on todella lähellä. Odotan enemmän kuin innolla sinne kotiutumista!

Nautinnollista loppuviikkoa!

 Gluteeniton – maidoton makaronilaatikko:

700g naudan jauhelihaa (alle 7%)

320g gluteenitonta makaronia

1 kokonainen kanamuna

4 valkuaista

vettä

iso punasipuli

valkosipulia

chiliä

jauhettua maustepippuria

paprikajauhetta

suolaa

ja päälle reilu loraus MCT öljyä

Riittää päiväksi :P.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *