Kun kaikki on vaan hyvin :)…

Usein kun jotain huonoa tapahtuu, sitä tuntuu tapahtuvan jonkin aikaa – sama tuntuu pätevän myös toisin päin. Vai onko se vain se mielentila mikä käsittelee tapahtumat hieman kärjistetysti. Whatever, voin sanoa että – voi tätä onnen päivää tai päiviä nimittäin koulutukseni suhteen. Ehkä mä vaan sytyin tuohon opiskeluun hieman vanhemmalla iällä. FAF (Fitness Academy of Finland) Personal Trainer opinnot on siis aloitettu, ja valmistun EHFAn alaiseksi Personal Traineriksi syksyllä. Paljon uuden oppimista siis tiedossa anatomiasta, kemiasta, testausmenetelmistä, ohjauksesta ja ravitsemuksesta. Tämän lisäksi pääsin Aalto Yliopiston tiloissa järjestettävään koulutukseen joka käsittää yrityksen perustamista ja toimintaa. Unohtamatta Haaga Helian tutkintoa, josta valmistuminen myös keväällä. Parasta tässä on selkeä päämäärä – joka on näin lähempänä päivä päivältä. Ei siis vapaa-ajan ongelmia tai peukaloiden pyörittelyä….

Pinkki aamupannari puurolla sekä chiansiemengeeli by Hanna Skytta
Pinkki aamupannari puurolla sekä chiansiemengeeli by Hanna Skytta

… nälkäisenä. On nimittäin nälkä. Ei mikään kiva pikku nälkä, vaan se nälkä syö jo luita ja ytimiä. Eli tervetuloa kisadieetti :). Vaikka raskaana oleva nainen saattaa toisina päivinä olla henkisesti tasapainoisempi kuin minä, niin en valita – tämä on vapaaehtoista ja jollain sairaalla tavalla tästä nauttii. ADTn soppari lähti jo jatkoa ajatellen postiin joulukuussa, lisenssi on maksettu ja jos ajatus oli keväällä lavalle nousta täytyy varmaan ilmoittautua. Mennään tämä dieetti kuitenkin sen mukaan, että ainoa tavoite on vaan olla helvetin hyvässä ja kireässä kunnossa. Töitä tehdään, katsotaan mihin se riittää. 10357793_10205949378080303_625158320641774308_o

Kehonhuolto ilta eli jalkahieronta, yök! Mä olen melkein satavarma että tässä vähän rankaistiin mun kehittelemistä jalkatreenistä, mä niiiiiiin tulen kostamaan tämän :P. Ilmeisesti on myös menossa joku kausi, että eripuolille kroppaa kertyy nestepusseja. Maanantaina löytyi röntgenissä poskista nestettä – vaihtoehto jatketaan antibiootti kuurilla tai korvalääkärin punkteeraus, valitsin jälkimmäisen. Luulin kun otin influenssarokotuksen, etten todellakaan sairasta mitään tammikuussa – yllätys, kun oltiinkin taas poski- ja otsaontelontulehduksessa. Ja nyt ilmeisesti nestettä myös oikeassa polvessa, nice. Pikku vikoja, kuuluu asiaan :D.

Mun uus lemppari – beef protein! Trec ja FA tuotteita löytyy mm. Solanasta jossa kannattaa käydä Hakaniemeen eksyessä jumpallakin. Eiköhän tässä kevään kuluessa ja Helsingissä ollessa eksy osan jumpista tekemään keskustan saleillakin ja tietysti vanhalla kotisalilla Mayorsilla. Onneksi mun jumppa mahdollisuudet täällä hieman sivummallakin on ihan huippuluokkaa :).

Valmistautuminen huomiseen opiskelukokonaisuuteen ja unille! IMG_3761

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *