”Kun olet huonoista toiseksi vähiten huonoin…”

… kyseisellä lauseella eräs valmentaja kommentoi viime kevään kuntoani muutama viikko sitten keskustelumme yhteydessä. Oli ehkä vähän karrikoidusti sanottu :). Ja onko se sitten niin huonoa jos vuosi vuodelta on kuitenkin kunto lavalla parempi? Mutta tämä lause tuli siis mieleeni huomatessani sunnuntaina käydyn Lappeenrannan NFE karsintojen osallistuja määrät. Eikä nyt ole tarkoitus arvostella ketään, tuli vain mieleeni niinkuin monen muunkin mieleen on tullut, ettei taso ole voinut kovin kova olla noilla viikonlopun osallistuja määrillä. Jokainenhan osallistuja taisi saada SM paikan Lappeenrannasta (lukuunottamatta yhtä sarjaa jossa oli käyty ensimmäinen kierros ennen finaalia).

Kuitenkin se on viimeistely tai viimeinen viikko käynnissä SM kisoihin, hurjasti tsemppiä kaikille kilpailijoille! Jännitys alkaa jo täälläkin hiipimään, vaikkakin toisen osapuolen puolesta. Tämä myös tarkoittaa kaikkia mahdollisia ja mahdottomia :D kauneudenhoito toimenpiteitä niin itselle kuin miesystävälle, on kampaajaa, ripsienlaittoa, kynsihuoltoa, kuorintaa, ihokarvojen poistoa yms. Perjantaina on siis auto taas täynnä tavaraa ja loistavaa matkaseuraa! Hyvää aikaa näyttää itsekkin huolitellulta.

IMG_8044Marika loihtii aina mun räpsyt kuntoon loistavalla sijainnilla Kampissa (Malminkatu 36) ja näin syksyn tullen Marikalla on loistavia tarjouksia, kannattaa käyttää hyväksi! UUDET RIPSIENPIDENNYKSET 70€, HUOLTO 50€. SOKEROINTIPAKETTI (kainalot ja brassi sokerilla, sääret vahalla) NYT 45€ (norm. 110€) ja sokerina pohjalla MIESTEN BRASSI 80€!!!!! Marika Lustig 0451878940 ja Marikalta löytyy myös mm. VIORA hoito jossa itse kävin viime dieetin ajan edesauttamassa ihon kiinteytymistä.

kuva-7

Perjantaina kävin Mayor´slla, ajattelin että JES, pääsen kokeilemaan jalkatreenissä uudet Hammerin laitteet sillä välin kun mies on hieronnassa. Ja hyvät laitteet olikin, meijeri kun muuten tuttu vanhana kotisalina. Oli muutenkin hyvä jumppa siihen asti kunnes vuorossa sjmv ja ensimmäiseen kovaan sarjaan aloin laittamaan levypainoja tankoon, se 70. kilo putosikin oikean jalan jalkapöydälle ja isovarpaan päälle. Kipu oli aika sanoinkuvaamaton eli kiltisti vedot loppuun, loitonnukset ja pukkariin ottamaan happea (sen verran jäi treeni kesken etten pohkeita alkanut tekemään :)). Joku avulias tyttö siinä pukkarissa tarjosikin ensimmäisen buranan pahimpaan kipuun. Oli tämän 15 salivuoden ensimmäinen kerta kun pudotan painon jalalle – toivottavasti myös viimeinen. Vähän joutuu treenejä soveltamaan, voi olla että sen saa vielä käydä kuvaamassakin. Tänään Kouvolan reissulla Elorannan Teemu sitä tutki hieman lähemmin ja antoi ohjeita nyt ensiapuun, hyvin on teipattu, kiitos Teemu!

Vaikka ilmat alkaa viilentymään niin nautitaan me otuksen kanssa ulkoilusta ihan suunnattomasti, ensimmäisessä kuvassa americanbulldog Miki joka vielä ”vanhoilla päivillään” toimii loistavana lenkkiseurana.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *