NFE takana ja tukka edessä

Galleriat, blogit ja sivustot ovat alku viikon aikana täyttyneet Lahdessa käydyn NFE n kuvista ja raporteista, joten en eritellymmin ala viikonloppua läpi käymään. Ei ihan minunkaan lupaus toteutunut, ja kotiin vimeisiksi tuli 4. sija. Ei huono, mutta ei se nyt ihan putkeen mennyt. Tosin tämähän tässä hommassa on parasta, ikinä et ole liian hyvä, aina voi kehittyä ja siinä vaiheessa kun olet täysin tyytyväinen ei ole mitään saavutettavaa. Ja ne SPEKULAATIOT käy nyt varmasti kuumimpana, yhtä haarmittaa ja toinen on onnensa kukkuloilla. Se kuuluu asiaan, ja vaikka miten itse sanon että ensi kerralla en kyllä harmittele – niin aivan varmasti harmittelen yhtä suureen ääneen kun ennenkin. Sen olen kuitenkin oppinut, kun arvostelulajiin on lähdetty se arvostelu täytyy myös kestää. Tunne ihmisenä olen kyllä aina ja tulen jatkossakin näyttämään tunteeni oli ne sitten iloa tai surua :).

Ensin oli tylsää
Ensin oli tylsää

Perjantaina saavuttiin jo hyvissä ajoin Lahteen ja jäätiinkin siihen tyttöjen kanssa viettämään iltaa kun miehet kävi rekisteröitymässä. Lauantaina aamulla sitten hotellihuoneessa ihana Laura laittoi ensi Annan (Virmajoki) ja Karin josta kohti Lahden messukeskusta. Ääntä meistä lähti (minä-Tuija-Laura), kuului kuulema hyvin selkeästi lavalle asti ja myös katsomon takariviin. Ei sen aina tarvitse olla niin vakavaa. Leppäsen Mikko vei ansaitusti kaikilla tuomari äänillä sen alle 80kg sarjan, Maaniemen ollessa toinen, Lucas Samin kanssa samoilla pisteillä kolmas ja Kari neljäs. Kova line up, sillä hetkellä olisin odattanut Karille parempaa sijoitusta, mutta näin jälkikäteen asiaa taas pohtineena näin se meni :).  Alle ysikymppi SM, Over All ja muscular palkinto Heinäsen Markukselle, hienoa! Ja yli 90kg kävi kuin kävikin niin että Wilenius sen vei Killen ollessa toinen ja Lassen kolmas, hatunnoston arvoinen kuntoutuminen SM lavalle!

Haukotus...
Haukotus…

Naisten Fysiikka meni myös mielestäni oikeaan osoitteeseen! Samoin kuin Sunnuntaina loisti moni BF puolella upeilla suorituksillaan. Bikini fitness nosti jälleen vanhoja konkareita kirkkaille mitalleille kuin toi uutta väriä line upiin. Messuilla olikin ihmeteltävää, jokaiselle jotakin. Paljon tuttuja, ihanaa! Markon kanssa käytiin nopeasti jutuilla kun Pro kisaa käytiin katsomassa.

Sunnuntai ja maanantai menikin väsymyksen vallassa, kun on tottunut nukkumaan päiväunet ja tuli syötyä sekä juotua vähän miten saattuu viikonloppuna, vie aikansa palautua. Plus tähän vielä muuta säätöä asioiden kanssa ja kaiken kukkuraksi netti takkuili – oli hermot aika valmiit :). Tiistaina paluu arkeen ja illalla vetämään Teräspakarat ryhmää Nurmijärven P&T kuntosalille.

Ainakin hetki ehditään olla kotosalla molemmat offilla, eli torstaina lähdettiin ulos syömään. Keskustaan ja Viikinkiravintola Haraldiin. Tampere vuosina sain kyseisessä ravintolassa viettää aikani tiskin takana, minulle siis tuttua ruokaa – tosin edelleen hyvää! Ihasteltiin siinä vielä autolle kävellessä espalla näyteikkunoita käsi kädessä <3.

Ja sit tuli uni
Ja sit tuli uni

Nyt taas normi treenit täydellä tohinalla päällä ja nautinto aurinkoisista syksyisistä päivistä. Tuo otus jaksaa kyllä päivä päivältä naurattaa. Se ei kuulu sänkyyn eikä sohvalle joten sillä on oma, hemmetin ruma nojatuoli johon se juuri ja juuri mahtuu…

Ensi viikolla onkin luvassa sellaista menoa – sen enempää vielä paljastamatta – että voin kertoa hirvittävän jo valmiiksi. Perjantain jumppa vielä tekemättä, joten purkit ja purnukat esille – sekoitus  ja Myyriin jumpalle! Ihanaa viikonloppua jokaiselle ja kilpailijat onnea kaikille oli sijoitus mikä tahansa! Sekä tuomareille, järjestäjille huippu viikonlopusta, kiitos!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *