#playhard

Edelleen on kirjoittamatta motivaatiosta ja kehityksestä – jätetään se aihe johonkin hamaan tulevaisuuteen :) ja taidan sivuuttaa koko f sanan kokonaan hetkeksi (iltapäivälehdistä lähtien siihen tuskin voi olla enään kukaan törmäämättä).

kuva 2-3

Olen uppoutunut, nimittäin kouluun :). Opintosuunnitelma on vihdoin valmis ja viimeistään ensi vuoden elokuussa on (toivottavasti :)) Haaga-Heliasta paperit käsissä. Onneksi pystyn hyödyntämään paljon työkokemustani, mutta opin myös varmasti valtavasi uutta, etenkin yrityksen hallinnon puoli kiinnosta sekä käydään kertaamassa vähän muitakin kieliä. Aikalailla samoihin aikoihin ensi vuonna on myös FAF Personal Trainer tutkinnon loppu kokeet.

Savolaisen Markon kanssa hetkinen tuossa tehtiinkin yhteistyötä valmennuskuvioitteni osalta, mutta pitkä välimatka sekä se etten mielestäni valmennettavani ollut pystynyt antamaan kaikkea sitä mitä valmentajan kuuluisi saada valmennettavastaan irti – tuki päätöstäni jättää valmennus nyt tähän. Ikinä tosin ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan, joten en tässäkään sano ei koskaan. Mennyt vuosi ja varsinkin mennyt tai pikemmin menetetty kesä kehityksen kannalta vaati päätöksiä ja huonoja sellaisia ei kannata enään ainakaan tehdä.

www.trecnutrition.fi on muuten kyseiset treenikassit alessa nyt!
www.trecnutrition.fi
on muuten kyseiset treenikassit alessa nyt!

Kävin viime viikolla jumppailemassa (totaali kuolema ehkä kuvaavampi sana :D) erään maestron kanssa, pyöräytti treenit aivan uudelle tasolle. Aina kuvittelen että tytöksi jumppailen suht kovaa ja yritän viedä aina treenit loppuun asti, tosiasia on kuitenkin että on vielä niin paljon opittavaa sekä enemmän annettavaa kun joku pistää tekemään. Näin haen myös oppia itselleni ja toivottavasti joskus tulevaisuudessa myös minulla on jakaa se oppi eteenpäin.

Viime viikolla kävin myös Niskasen Wellulla, muutama kymmenen lukkoa avautui ja mun vasen lapa… vihdoin :)! Olen enemmän kuin tyytyväinen. On ollut jopa hieman outo olo kun vasen käsi ei enään puudu öisin.

Kyllä meitä on nyt hemmoteltu otuksen kanssa lähiaikoina, hih. Voitin ennen expoa some arvonnassa Mikille tuotteita DogsFirst lta, kiitos! Sieltä löytyy tuotteita tuollaisen mega allergisen otuksenkin ruokintaan sekä ihonhoitoon ja itseäni unohtamatta pinkki pipo piristää aina :).

kuva 3-2

Nyt jäädään innolla odottelemaan mitä kaikkea kivaa tämä viikko tuo tullessaan! Kipan kapin siis ruuanlaittoon ja illalla vielä uudemman kerran jumppailemaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *