Pyhät tuli pyhitettyä bodaamiselle!

Kuten otsikko jo kertookin, joulu – uusi vuosi – loppiainen sujui kirjaimellisesti salilla :). Todellisuudessa elämä on niin ihanaa ja tappavan tylsää etten ole aikoihin keksinyt mitään kirjoitettavaa, face sivukin on täynnä päivityksiä jalkajumppa – jalkajumppa – jalkajumppa – jalkajumppa… kuka niitä jaksaa enään täältä lukea. Mutta jollei nyt juorut kävisi kovin tylsiksi niin niihin musta ainakin saa aihetta, hih, saatiin useammat hyvät naurut näistäkin keksityistä jutuista.

Miniloma look, ennen joulua. Tuli käytyä myös huippu kylmässä -110 C!
Miniloma look, ennen joulua. Tuli käytyä myös huippu kylmässä -110 C!

Joulupäivänä tehtiin eka tiputus ruokien suhteen ja pistettiin vähän tehoja treeneissä kovemmalla. 5-6 jalkatreeniä viikossa ja sekä yläkroppaa tähän tahtiin 2 x selkä 2x olkapäät (toisen päälle rinta) 1-2 x kädet. Siihen päälle aerobiset ja eikun nauttimaan. Tarkoitus on keskittyä lajinomaisten alueiden kehittämiseen sekä viedä koko tavoitetta eteenpäin.  Onneksi tämä on vapaaehtoista ja sit kun alkaa tarpeeksi *ituttamaan kannattaa jäädä kotiin, tarkoitus on kasvattaa salilla muutakin kuin vitutusta :), mä tosiaan tykkään siitä mitä teen. 10351407_10205949378240307_3090374690870934154_n

Niin, tulihan sitä veresteltyä muistoja tuolla yö elämässäkin, nimittäin portsarin roolissa. On ihan muutama vuosi ehtinyt vierähtämään siitä kun mut on lätkä rinnassa nähty yökerhossa ovella.  Maailman ehkä toiseksi nopein vaihto yöpuvusta siistiin asustukseen, lätkä rintaa ja nappi korvaan.

Kevään kisat lähenee – reilu kolmisen kuukautta aikaa ja upeat kisat jälleen kerran tulossa, taso tulee varmaan jokaisessa lajissa ja sarjassa olemaan kova, sekä osallitujamäärät jatkavat varmasti nousuaan. Se nähdäänkö mun nimi siellä Women´s Physique sarjan alla on vielä mietinnässä. Toki se on tavoitteena, mutta ei mitenkään stressin kohteena, vähän fiiliksen mukaan enemmänkin ajatellen että kilpailen nyt vain itseäni vastaan. Ajatukset on varmasti kasvaneet vuosi vuodelta, ja myös kriittisyys itseään kohtaan vaikka kilpailuvietti on vuosi vuodelta taas kovempi – itseään vastaan, se ehkä suurin muutos. Muiden kuntoon ei voi vaikuttaa, salilla ei sijoituksia ennakkoon jaeta ja aina löytyy sitä selkään taputtajaa sekä puukottajaa. Jos nyt mennään sillä mentaliteetilla eeenpäin ettei stressiä, revitään se kaikki ja vähän enemmän mitä itsestä irti saadaan ja nautitaan jumppaamisesta. Se mihin se riittää, edes sinne lavalle nähdään kun sen aika tulee. Lisäksi olen myös itse itseni projekti monilta osin, nyt on aikaa oppia tulevaisuutta ja töitä varten. Vaikka takana sellaista tieto – taitoa että itseäkin välillä hirvittää, olen minä se joka tämän toteutan, ei kukaan pidä kädestä kiinni, eikä tunne kroppaani ja sen muutoksia paremmin kuin minä. Tässä voi vaaan vuosi vuodelta tulla viisaammaksi.

Jouluruokaa, riisiä - saustettua kalkkunaa ja mustaherukkahyytelöä… toimii!
Jouluruokaa, riisiä – saustettua kalkkunaa ja mustaherukkahyytelöä… toimii!

Päästän otuksen aina aamuisin ennen kuin lähden aamujumpalle ulkoilemaan, se tulee sit takas sisälle kun on hetken pihalla ollut. Nyt vaan hieman ihmetyttänyt miten se on alkanut lihoamaan niin paljon… noh, siellä peurojen ruokintapaikalla ei välttämättä käy kuivatettuja leipiä syömässä peurat vaan muppe, että näin meillä :P.

Snow white Butch aka Miki
Snow white Butch aka Miki

Ensi viikolla alkaa koulu ja FAF kurssit. Mikä tuo myös pohdiskelua mihin suuntaan sitä työrintamalla lähdetään :).

Loppu viikosta täytyy pyörähtää täydentämässä lisäravinnne puolta Trec n varastolla ja sunnuntaina Aikun ja Maijan lerille Turkuun poseeraamaan.

Nyt lisää sienijuomaa nasuun, kurkkutabletteja sekä särkylääkettä, en nimittäin aijo tämän vilustumisen takia jättää kuin yhden treenin väliin – eli leffa pyörimään ja peiton alle, puspus!

Kyllä maalla on vaan niin kaunista <3!
Kyllä maalla on vaan niin kaunista <3!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *