Rakkaudesta…

… rautaan. Viimeisestä kirjoituksesta vierähtänyt taas reilu viikko, ihan juurikin sen takia koska ei mun elämässä tapahdu mitään niin maata mullistavaa, että siitä jokatoinen päivä kannattaa kirjoittaa – edellyttäen että joku jaksaisi edes lukea. Nyt kuitenkin lähtenyt sieltä tehdashallista liikkeelle :), ja jutun aihetta riittää.

mmmm, ruokaa...
mmmm, ruokaa…

Arki rullaa, aamulla ensimmäiselle jumpalle ja siitä aamupalalle ja lepoa, töitä tai opiskelua ja uudestaan salille. Nyt täytyy ihan alkuun kehua kuinka hiton hyviä jumppia on vedetty, viime viikolla tuli jalat runnottua viisi kertaa, hyvällä sykkeellä ;) plus muut seitsämän treeniä siihen päälle. On tehty selkeä nosto uudelle levelille ja kehitellään sitä vielä lisää. Ja täytyy myöntää, että on kiva kun on välillä ollut jumppakaveriakin – tai no kidutettavia :P… Sekin mitä käydään Tommin opissa mennään niin että molemmat treenaa, sama jumppa ja häivyn kotiin syömään, so simple!

Melkein 100g
Melkein 100g

Ruokaa on edelleen parin tytön edestä ja täytyy myöntää että syöminen voi myös käydä työstä. Kun ei keksi muuten elämässä mitään valitettavaa niin valitetaan siitä, että ruokaa on liikaa :). Josta päästäänkin sitten joulupöytään, johon en muuta tarvtse kuin savukalkkunaa ja mustaherukkahilloa, eli noup proplem olla joulua ilman konvehteja sun muita muille herkkuja. Lohduttaakseni nyt, niin tulee se nälkäkin vielä.

Tottahan toki onnistuin tänään aamulla telomaan itseni pakaralaitteeseen, pikkuisen tuli suusta verta ja alahuuli koki ilmaisen täytön (toiselle puolelle, mustelman kera). Tästä olikin sitten hyvä jatkaa 10858384_10205859131424193_9209294698328205434_n

Jumpalta suoraan Trecin varastolle täydentämään lisäravinteet joulun yli (keksin että täydennän vain pienen määrän aina kerralla, niin on hyvä syy ajella vaikka joka toinen viikko Keravalle, lol). Mun ehdottomasti lemppari isolaattia iso purkki matkaan (en ole muuten koskaan elämässäni syönyt näin paljon protskua) ja kaikkea muuta kivaa. Tuota hupparia ja housua tulee varmasti pidettyä enemmän kuin laki salliin, niin pehmeää ja paksua <3!

Ensi viikolla onkin taas kaikkea mielenkiintoista luvassa, vähän jumppaa vierailevien tähtien kanssa ja mahdollisesti käydään vähän kuvailemassa, minne ja mitä selvinnee sitten.

Super ihanaa joulu hässäkkää <3! Täytyy varmaan alkaa huomisen minireissua varten pakkaamaan.

Artikkelin kuva on muuten otettu 13.3.14, noin viikko umpparileikkauksen jälkeen ja kuukausi ennen kevään mennyttä fitness classic kilpailua. Luojan kiitos viime dieetin räpsin kuvia kokoajan, oikein itserakkauden huippu (jopa mun varpaista :D), nyt niitä on taas kiva katsella ;).

Trec & FA
Trec & FA

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *