Rakkautta ja lunta <3

Niin se aika vaan menee eteenpäin. Toissa viikonloppuna juhlittiin rakkaan ystäväni polttareita ja huomenna jo häitä. Ihanaa, että tosirakkautta on vielä olemassa ja ihmiset uskaltaa sekä haluaa mennä naimisiin. Koska valitettavan usein tunnutaan nostavan esiin nykypäivänä se mihin on kadonnut rehellisyys ja luotettavuus? Mä niiiin tiedät et tuun taas itkemään huomenna. Ja yhdet vauva uutisetkin on ystäväpiirissä julkaistu, lisää ihanaa <3! Minulla ei korkeintaa kasva kuin hauvavauva- ja prätkäkuume. Yleensä tuo pyörä alle alkaa houkuttelemaan vasta keväällä, nyt kuitenkinjo näin marraskuussa, ehkä tai pikemmin toivottavasti se tuosta laantuu, jaiks…

Lunta, tykkään ja tykkää otuskin. Niin kauan kuin sitä herkkua kesti :).

Lumi tuli ja suli, saisi tulla uudestaan. Pientä pakkasta ja valkoinen maa olisi toivottavaa. Yhtä paljon kuin tykkään keväästä, kesästä ja syksystä niin myös talvesta, jokaisella vuodenajalla on omat parhaat puolensa. Kun on varusteet kunnossa ei haittaa vaikka taivaalta tulisi pikku ukkoja :).

kuva 4-1

Jumpat kulkee, viime viikolla tuli tehtyä 11 treeniä ja siinä 10-12 treenin hujakoilla se saa viikkoon pyöriäkin tulevaisuudessa. Eli teen useimmiten kaksi treeniä päivässä. Nyt tietysti herää kysymys, palautumisesta ja jumppailun laadusta. Todennäköisesti jos salilla minuun törmään, saattaa ajatus olla – mitä tuo heiluttelee vaan noita painoja ja puuskuttaa :). Wilenius sanoi yhdessä pakkiksen WLOGssa että myös kaksi kertaa treenaaminen päivässä on erikoistekniikka jonka allekirjoitan myös minä. Eikä ne erikoistekniikat nykyisissä treeneissäni tuohon lopu. Meni syteen tai saveen, nyt kokeillaan uusia juttuja ja kehitellään, keho kyllä kertoo kun se tarvitsee lepoa ja silloin se sitä saa. Ihan fiiliksissä kun oppii itse paljon uutta!

Keittiön puolella tulee myös häärittyä suhteellisen ahkeraan, ”aika miehekkäät” kalorit on tällä hetkellä. Puhdasta ruokaa ja paljon – ilman sen suurempia kikkailuja! MCT öljyyn alkaa kaipaamaan jo litran purkkikokoa, vinkvink. Isolaatti ainoana maitoproteiinina mukana ja täysjyväkaurahiutale ainoa kotimainen viljatuote, pääpaino kokonaan gluteenittomassa ruokavaliossa. Paino on tullut kilon tahtia viikko alas, mutta onhan sillä ollut mistä tulla :D.

Tänään oli onneksi vapaapäivä ja omaa aikaa täysin itselleni. Saharassa Sanna laittoin räpsyt kuntoon ja sieltä suoraan Mayorslle jalkojen kalvojen avaukseen. Hyvä ettei ollut purulelua mukana, koska yleensä se sattuu, PALJON. Nyt kuitenkin yllättävän kivutonta eli kipukynnys (luulisi ainakin henkisesti nousseen, heh) parantunut, voi olla myös että se raskaiden rautojen pääsääntöisesti pois jättäminen on tehnyt osansa. Nyt illalla tekee kuitenkin mieli sujahtaa infrapunasäkkiin ja kävely on mitä on :P.

kuva 5

Iltalukemista. Tuntuu että jokainen on PT tai vähintään aikoo olla, fitness on in ja kohta on Personal Traineria yhtä monta kuin on harrastajia. Hyvä toisaalta, aina kun on kilpailua on asiakkaalla varaa valita. Olen vahvasti sitä mieltä, ettei tuota ammattia opi vk lopun kurssilla – ei edes vuodessa oli se alan koulu mikä tahansa tai toisipäin se paras PT  voi ollakkin itseoppinut (kannattaa myös kurkata Personal Trainer kouluttajien taustaa????)! Asiakkaalla on myös oikeus vaatia näyttöä sekä taustaa ja pitääkin olla. Kuinka moni PT myös parin kolmen vuoden päästä samoissa töissä kun buumi hiipuu? Minun työt alalla on vielä lapsen kengissä ja niin saa ollakkin, paljon on vielä opittavaa, mutta myös varmasti tieto-taito. Haluan käydä ammattitaitoni tässä vaiheessa lisenssoimassa sekä oppimassa uutta. FITPOWERn kautta saa varattua ohjauksia – ruokavaliota – lisäravinne neuvontaa tms. suoraan minulle. Kannattaa muutenkin käydä katsomassa hyvin suunnitellut sivut sekä käydä tykkäämässä facebookissa.

OTA KUVA :D!
OTA KUVA :D!

Treenien täytteistä loppu viikkoa! Täällä jäädään jännityksellä odottamaan mitä maanantain palaveri tuo tullessaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *