Toisen onni, menestys, vauraus sinulta/ko pois?

Vihdoista viimein saan postattua aiheen, joka ehkä oli hieman ajankohtaisena omallakin kohdallani muutama viikko sitten. Otsikko sinänsä liity asiaan, mutta jollain muulla se saattaa liittyä.

Ajatellaan että tänä viikonloppuna joku voitti 40 miljoonaa euroa lotossa (no tasapuolisuuden vuoksi se meni kahdelle 10 hengen porukalle, mutta kuitenkin), jos se olisi tullut vaikka naapurille tai ystäväpiiriin, olisitko kateellinen? Voittaisitko kateellisuudella tai paskaa puhumalla siitä ihmisestä itselleen jotain? Se lottovoitto tuskin siirtyisi ainakaan niin. Mutta saisitko ehkä nauttia sinäkin osasi jos olisit toisen puolesta onnellinen?

Ahkerasti opiskeltu kotonakin :).
Ahkerasti opiskeltu kotonakin :).

Tästä päästäänkin aiheeseen salilla käyttäytyminen, ihana sosiaalinen ympäristö jossa olisi pääosin tarkoitus varmaankin tässä iässä sosiaalistensuhteiden lisäksi treenata – yleensä mitä kovemmin siihen keskittyy – sitä paremmin tulee tulosta. Perisuomalainen luonnehan ei auta, ei tule kysymään apua – mutta selkä kun käännetään ei riitä yksi puukko jos toinenkaan. Eikä ole yksi ja toinen sali, jossa ilmapiirin takia vaihdetaan treenipaikkaa. Voidaanko tähän jokainen itse vaikuttaa? Jotenkin omalle kohdalle tuntui uskomattomalta miettiä asiaa – olo oli kuin olisi lastentarhassa ollut (tosin minä vietänkin sen ajan mitä lapset ovat päiväkodissa niin päivässä salilla). Eikä siinä, herätti myös omassa käyttätymisessä parantamisen varaa ja treeniaikojen muutoksen – toistaseksi. 

Facebook toimii päivittäin nykyään ilmeisesti blogia paremmin elämäntapahtumien päivitykseen – nopeaa ja helppoa – minulla muka kiire :P… Työkuviot ovat saaneet uusia tuulia, Rajamäen uimahallilta löytyy ravitsemus- ja ohjauspalveluja kattavasti kaiken ikäisille, ryhmäliikunta tunteja pidän kisojen jälkeen. Allas puoli aukeaa vasta 18.5, mutta kunto- ja voimasalin sekä ryhmäliikuntatuntien avulla pääsee jo kattavasti liikkumaan. Aika hulppeat tilat – täytyy myöntää. Ja aivan mahtavaa päästä olemaan osana oman kotikunnan palvelujen kehittämisessä. Tämän lisäksi on aivan loistavia omia ohjattavia ja valmennettavia.

Rajamäen Uimahallin aula tilaa
Rajamäen Uimahallin aula tilaa
Ja kisoihinhan on aikaa 9 viikkoa (toivottavasti :D)! Ilman stressiä, nautiskellaan ja ollaan nälissään. Eletään ihan kunnon mukaan, muutoksia teen aina kun näyttää siltä. Loistava fiilis, antaa hieman erilaista motivaatiota kun pääsee itse suunnittelemaan ja toteuttamaan (ei voi ainakaan syyttää ketään muuta kuin itseään, lol). 

10959686_10206409587665255_2324259116286592595_n

Jokainen nainen kaipaa hemmottelua, pientä palkintoa ja piristystä arjen keskellä. Loppu ilta onkin hyvä käyttää kisabikinien koristelun suunnitteluun, katsotaan mitä Saharan Sannan kansa loihditaan.

style by AK NailStudio Hakaniemi
style by AK NailStudio Hakaniemi

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *