Treeniä ja trendiä…

Mutta ei todellakaan kovinkaan trendikästä… tänään kun harpoin salille kauhtuneet Betterin jumppatrikoot jalassa, korkkarilenkkarit säärystimien kera sekä miesten XXL kokoinen ikivanha Gaspin huppari päälle, oli näky taas jotain -einiinkatukuvaansopivaa-.

kuva

Valitettava tosiasia on vaan ettei mua ihan hirveästi nykypäivänä kiinnosta miltä mä salilla tai tuolla lenkkipolulla näytän (vahingosta viisastuneena en kyllä enään aamuisin auton rattiin hyppää yöhousut jalassa :)). Ja mikä parasta siis miesten vaatekaappi kun alkaa ilman kylmenemään!!! Täytyy ehkä tehdä niinpäin kun verotan sieltä vanhasta päästä kaikkea jättikokoista hupparia niin vaivihkaa ostan uutta tilalle. Ja pipot, mä rakastan pipoja, parhaimmat on just sellasia puuvillaisia ja päänmyötäisiä, aamulla ja illalla mielellään mahdollisimman pirteää päähän kun käy otuksen kanssa lenkillä ja kauppaan voi laittaa sellaisen missä on blingblingiä :). Säärystimiä kuluu salille ja vapaa-aikaan, mielellään polven yli vedettäviä, ettei jalat jäädy. Ja mustia sormikkaita, löytyy sitten taas kohta yhdestä ja toisesta kassista, autosta, ympäri kämppää ja aina toinen pari on hukassa.

Kuva viime kevään dieetiltä, jostain Rauman metsiköstä :).

pipoNäiden kisa hässäköiden lisäksi omat treenit kulkee todella hyvin, sen verran itsekeskeinen olen ja saankin olla että omista treenistä harvemmin joustan. Pari-kolme mennyttä viikkoa sairastelin minäkin tämän syksyn ikävän flunssan parin antibioottikuurin kera, nyt kuitenkin täytyy toivoa että se olisi takanapäin. Yhden ja useamman kerran on kysytty, joko on hirveä kisafiilis kun syksyn kisat menossa, ja täytyy sanoa Ei. Kevään kisat tulee sieltä omalla vauhdillaan, olen omalta osaltani orientoitunut että ne on seuraava tavoite  jälleen kerran paljon paremmassa kunnossa kuin viimeksi ja that´s it. Paremminkin näin, että luojan kiitos niihin on vielä aikaa ;). Viisi jakoisella ohjelmalla mennään, niin että joka toinen viikko ohjelma vaihtuu, tykkään. Ja täytyy muuten sanoa että on pohkeet ihan pirun kipeät! Nyt täytyy kuitenkin jo alkaa keskittämään ajatuksia entistä enemmän treeniin ja tehtävä kehitystä, ilman sitä on turha lähteä dieetillekkään.

Olen siitä onnellisessa asemassa kun pystyn itse rytmittämään päiväni. Keskittyminen pääsääntöisesti opiskeluun seuraavan vuoden antaa myös harjoittelulle ja kilpailemisen toteuttamiseen optimaaliset puitteet. Jännä nähdä mitä tästä vuodesta tulee.

Nyt pipo päähän ja otuksen kanssa nauttimaan metsälenkistä.

Täsä muuten vielä linkki #TÄÄONMUNJUTTU facebook ryhmään https://www.facebook.com/groups/686979451371130/

Viime kevään dieetiltä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *