Vuodet vierivät ja uudet tuulet puhaltavat

Tuli se 28 vuottakin vihdoin täyteen, ei kolmenkympin kriisiä vaan elämän parasta aikaa. En todellakaan tunne itseäni vanhaksi, paljon viisaammaksi kylläkin. Pika kelauksen kun tekee menneeseen vuoteen, ei voi kuin sanoa HUH… :). Osan olisi ehkä voinut jättää tekemättä ja tapatumatta, mutta onpahan tullut koettua. Vaikka sitä tapahtumaa tosiaan siihen vuoteen riittää, niin ei tule tippa linssiin, vaan hymy ja pieni naurun pyrähdyskin. Tulipahan opittua paljon. Vahvasti kuitenkin sitä mieltä että toinen toistaan ovat päätökset olleet aina parempia.

kuva 4-2Viime viikolla juhlittiin mun ihanan, rakkaan ystävän Tuija ja Mikon häitä, Mikkohan siis voitti syksyllä Suomen mestaruuden alle 80kg kehonrakennuksessa ja kävi vielä Islannissa PM kisoissakin, joiden tulokset ei nyt tainnut mennä ihan justiinsa. Ja nyt nuo ihanat ovat häämatkalla jossain tropiikissa, mutta eipä haittaa onneksi meillä on täällä Suomessa pakkasta :). Eikä ne bileet selvin päin siihen loppunut, vaan lauantaina mango-tuorejuustokakun kanssa Herttoniemeen Lauralle, oli niin hauskaa että oikein harmitti lähteä ajoissa kotiin. Oli tukkakin viimeisen päälle laitettu ja naama. Olin kotona yhdeksän aikaan ja heräsin täydessä tällingissä sohvalta puoli kolme. Turha siis soitella mua enään mihinkään myöhäisillan kekkereihin.

kuva-11Harvemmin sitä viikko alkaa näin hyvillä uutisilla! Kävin reilu viikko sitten kaikissa mahdollisissa verikokeissa, vaikka melkein jo lääkärin kanssa päädyttiin siihen keskustelun perusteella että olen enemmän kuin täysin terve ja kroppa voi hyvin, mutta kerran vuoteen voi maksa-lisämunuais-verenkuvat-ths yms arvot kuitenkin ottaa ja kaikki taas täydellisesti viitearvojen sisällä, hyvä minä :D. Varoituksista huolimatta, myös influessaan vastaan otin rokotteen ja suosittelen kyllä muillekin. Jopa sillä riskillä että rokotteesta tulee flunssan oireita kun että makaan tammikuun sängyn pohjalla.

Aamupäivällä taas mestarin kanssa jumpat Riihimäellä, selkää ja ihan taas tytön pää pyörällä, kun sellaisia liikkeitä ikinä nähnytkään. Imen niin itseeni kaiken sen tiedon mitä ympäriltäni saan ja sovelletaan sitä sitten jatkossa niin omissa kun ehkä muidenkin treeneissä. Olen otettu ja onnellinen siitä kuinka ammattitaitoisia ihmisiä on ympärilläni, ihan fiiliksissä taas. Ja rasvasolu oppia sain vkloppuna :), sekä tänään hiottiin hieman ruokavaliota. Kunto on tässä neljän viikon aikana muuttunut jo sen verran että kaikki housut mahtuu jalkaan, pienestä pitää olla onnellinen :P.

Vähempikin ehostus riittää salilla whit Andrus
Vähempikin ehostus riittää salilla whit Andrus

Iltapäivällä ruokalevon jälkeen Hykelle (saatte miehetkin olla kateellisia mun ruokahalusta sekä unenlahjoista ;)). Heikkisen Marko oli Andruksen kanssa esittelemässä Trec Nutrition lisäravinteita ja lyötiin yhteistyösopimusta siinä samalla lukkoon. Viime keväästä lähtien olen ollut vähän tuuliajolla yhteistyösopimusten suhteen. Kyse kun ei ole siitä paljon saan ilmaiseksi tai halvemmalla, vaan HALUAN SEISOA MYÖS TUOTTEEN TAKANA, ihan niitä samoja purkkeja mitä löytyy kuvista niin sisältöä löytyy mun aamupalasta, treeniä ympäröivistä juomista ja illan pannukakusta. Plus  olen nirso, ihan muutaman protsku maistaneena en todellakaan sano kaikista että ne ovat hyviä ja äklö makeat ei neidille maistu ilman ruokalusikallista suolaa, yök. Laatu maksaa autoissa niin myös isolaatissa – halvalle ei vaan saa hyvää. Samalla tavalla panostan lisäravinteisiin ja nykyään vaatteisiin kuin myös treeneihin.

Ai niin, sain oman auton vihdoin takaisin – uudella moottorilla ja nivelillä sun muilla härpäkkeillä. Hemmettiin tasa arvo miesten ja naisten välillä, sopiva sikamaisuus ja kaapinpaikka on vaan seksikästä. Miesten hommiin kuuluu autot ja moottoripyörät, remppahommat tms – nainen siivoaa sekä laittaa ruokaa, pesee pyykit. piste. Synttäripäivänä käytiin siis katsomassa Audia Armin kanssa. Kuin ollakkaan ensin eksyttiin ihan uusien autojen puolelle, josta poistuttiin vaihtoauto puolelle parin laskutoimituksen jälkeen ja siinä se olisi ollut… mutta jäi vielä toistaseksi sinne autokauppaan.

Ehkä vähän rakastuin
Ehkä vähän rakastuin

Rohkeasti kysymään jos kaipaa apua lisäravinteiden viidakkoon, neuvot ei maksa mitään ja mun kautta saa myös tuotteita tilattua sekä jälleenmyyntiin! Edelleen noudatan ideologiaan, ei se määrä vaan laatu – kaappien ei tarvitse pursuta miljoonaa eri purkkia vaan perus laadukkaat tuotteet riittää. Kysymyksiä saa pistää suoraan spostiin kajasniemi.tytti@gmail.com

Pirteällä pakkasella höystettyä Joulukuuta, pus!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *